Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Gațcan a adus primul punct naționalei Moldovei (VIDEO)

13 noi. 2016,, 08:30   Sport
3681 0
Гацкан заработал первое очко для Молдовы (ВИДЕО)
Foto: tass.ru

Naționala Moldovei de fotbal a încheiat la egalitate meciul din deplasare cu Georgia din cadrul preliminariilor pentru CM-2018, scor 1:1. Golul echipei noastre a fost înscris de mijlocașul Alexandru Gațcan, care a marcat cu o lovitură superbă, informează NOI.md.


De menționat că Georgia se află cu 50 de poziții mai sus în clasamentul FIFA, decît Moldova, și era considerată favorită certă în acest meci. Gazdele au reușit destul de rapid să deschidă scorul, după ce în minutul 16 mijlocașul Valeri Kazaișvili a înscris în colțul lung al porții apărate de Ilie Cebanu cu o lovitură din afara careului.

Discipolii lui Igor Dobrovolschi au avut nevoie de 60 de minute pentru a egala. După un contraatac în minutul 78, georgienii au respins în prima fază mingea din careu, însă aceasta a fost preluată de fundașul moldovean Veaceslav Posmac, care i-a pasat lui Alexandru Gațcan. Căpitanul celor de la „Rostov” a reușit o „lumînare” splendidă, trimițînd peste portarul georgian Gheorghi Loria. Moldova a putut pleca chiar cu toate cele trei puncte, însă în ultimile clipe ale meciului Posmac a trimis pe lîngă poartă după executarea unui corner.

La meci au asistat circa 30 de mii de spectatori (capacitatea stadionului fiind de 54,5 mii de locuri).

După patru etape Moldova a acumulat un punct și se află în continuare pe ultimul loc în grupa „D”. Georgia are la activ două puncte și se află cu o poziție mai sus. Grupa este condusă de Irlanda, care a învins în deplasare Austria cu scorul de 1:0. Într-un alt meci al grupei Țara Galilor și Serbia au încheiat la egalitate, scor 1:1.

Următorul meci din cadrul preliminariilor pentru CM-2018 Moldova îl va disputa în deplasare contra Austriei. Partida va avea loc pe 24 martie 2017.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?