X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Socialiştii consideră că Ciubaşenco este "un spoiler"

31 oct. 2016,, 14:15   Politică
8023 16
Социалисты: Чубашенко - "спойлер"
Foto: actualitati.md

Socialiştii consideră că candidatul "Partidului Nostru" la prezidențiale, Dumitru Ciubaşenco, este "un spoiler" care l-a împiedicat pe Igor Dodon să obţină victoria în primul tur al alegerilor.


Acest fapt a fost menționat azi, pe reţelele de socializare, de către unul dintre liderii PSRM, Ion Ceban.

"Aseară toată oligarhia de la guvernare şi dreapta prounionistă au tremurat. Ei nu s-au aşteptat la un rezultat atît de mare pentru socialişti, la limita victoriei în turul întîi. Asta e dovada că oamenii vor un preşedinte socialist şi îl vor avea. Dacă nu era un spoiler pe stînga, în persoana lui Ciubaşenco, dacă nu era boicotul lui Voronin, astăzi Dodon ar fi fost deja preşedinte", a declarat Ceban.

El a spus că liderul "Partidului Nostru", Renato Usatîi, şi candidatul lui, Dumitru Ciubaşenco, "sînt în aceste zile eroii dreptei unioniste".

"Membrii Partidului Acţiune şi Solidaritate şi cei ai Platformei DA şi unioniştii au ridicat paharele în cinstea lor. Anume cu asta, şi cu karaoke, conducerea "Partidului Nostru" va rămîne în istoria politică – bufoni şi spoileri în favoarea unioniştilor", a subliniat socialistul.

În opinia lui, "cetăţenii vor un preşedinte socialist şi îl vor avea".

"Noi însă, împreună cu toţi alegătorii de pe stînga, ne vom mobiliza şi mai bine în turul doi, pentru a învinge definitiv. Avem potenţial, avem susţinerea majorităţii cetăţenilor ţării. Noi vom învinge. Şi punctum", a declarat Ceban.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?