Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Obama face glume pe seamă problemelor celor de la Samsung

23 oct. 2016,, 19:59   Externe
4401 2

Foto: independent.md

Galaxy Note 7 a ajuns motiv de glumă şi pentru preşedintele american Barack Obama! Liderul de la Casa Albă a făcut o analogie între bateriile explozive şi sistemul american de sănătate Obamacare. Reacţia preşedintelui vine după ce mai multe telefoane au explodat în urma supraîncălzirii.



„Când una dintre aceste companii vine pe piață cu un nou smartphone și are câteva probleme, ei ce fac? Le remediază, lansează un upgrade. Doar dacă ia foc, atunci îl scot pur și simplu de pe piață. Nu ai cum totuși să te întorci la telefonul cu roată! Nu spui, sigur, renunțăm la smartphone-uri. O să revenim la chestia cu dial-up”, scrie b1.ro.

Barack Obama a surprins auditoriul atunci cand a inceput sa faca glume pe seama telefonului Galaxy Note 7. Liderul american a facut o analogie intre bateriile explozive ale mobilului si sistemul american de sănătate de stat Obamacare, care, spune el, este departe de a fi perfect.

Deja a apărut rapoarte online despre utilizatori ai căror aparate le-au luat foc, iar Samsung nu se grăbeşte să îi despăgubească. Gigantul a dedicat timp raportării unui clip de pe YouTube cu un mod de GTA în care jucătorii pot folosi telefoane Note 7 sub formă de explozibil.

Deși referințele au fost cât se poate de directe, Obama nu a menționat explicit nici Samsung, dar nici Galaxy Note 7.

Zeci de telefoane Galaxy Note 7 au explodat în urma supraîncălzirii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?