Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Moldova a marcat, însă din nou a suferit înfrîngere (FOTO, VIDEO)

10 oct. 2016,, 08:15   Sport
3670 1
Гол «в раздевалку» не помог сборной Молдовы (ФОТО, ВИДЕО)
Foto: witter.com

Naționala Moldovei de fotbal a suferit a treia înfrîngere în cadrul preliminariilor pentru CM-2018.


De data aceasta discipolii lui Igor Dobrovolski au cedat pe teren propriu în fața Irlandei cu scorul de 1-3, informează NOI.md.

Cei peste o mie de suporteri irlandezi, prezenți pe stadionul „Zimbru”, au avut motiv de bucurie deja în minutul 2, cînd Shane Long a fructificat o pasă de la Wesley Hoolahan, trimițînd balonul în colțul lung al porții apărate de Nicolae Calancea.

Prima repriză a fost dominată, în mare parte, de irlandezi, însă fotbaliștii moldoveni au reușit să egaleze după un contraatac rapid, cu doar cîteva secunde înainte de finalul primei părți a jocului. Alexandru Gațcan, care în absența lui Alexandru Epureanu a fost căpitanul echipei, a reușit o pasă ideală pentru Igor Bugaiov, care printr-un șut plasat l-a învins pe portarul oaspeților Darren Randolph.



Însă „tricolorii” nu au reușit să obțină măcar un punct în acest meci. În minutul 69 James McClean a profitat de un carambol în careul de pedeapsă al moldovenilor și a înscris din apropiere. Peste șapte minute căpitanul oaspeților, Seamus Coleman, a centrat de pe flancul drept în careul mic și același McClean a marcat din nou – 1-3.




Amintim că în primele două meciuri din cadrul preliminariilor pentru CM-2018 Moldova de asemenea a fost învinsă. Pe 5 septembrie „tricolorii” au cedat în deplasare în fața Țării Galilor cu scorul de 0-4, iar pe 6 octombrie au pierdut pe teren propriu de la Serbia, scor 0-3.

Moldova evoluează în gurpa „D” alături de Țara Galilor, Austria, Irlanda, Serbia și Georgia. În celelalte meciuri ale grupei Serbia a învins pe teren propriu Austria cu scorul de 3-2, iar Țara Galilor nu a putut trece acasă de Georgia, scor 1-1.

Astfel, după trei etape Serbia și Irlanda au acumulat cîte 7 puncte și conduc clasamentul grupei. Pe locul trei se află Țara Galilor cu 5 puncte, care este urmată de Austria cu 3 puncte. Georgia a acumulat un punct, iar Moldova rămîne, deocamdată, fără puncte.

În acest an Moldova va mai juca un meci. Pe 12 noiembrie fotbaliștii antrenați de Igor Dobrovolski vor juca în deplasare cu Georgia.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?