X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Iuri Harmelin are nevoie de ajutorul nostru

7 oct. 2016,, 12:38   Societate
3547 0
Сбор помощи Юрию Хармелину
Foto: sputnik.md

Toată lumea de la Chișinău și din întreagă Moldova știe cine este Iuri Harmelin.


El este fondatorul si conducătorul fidel al Teatrului Dramatic de Stat pentru Tineret „S Uliţî Roz”, fondatorul și directorul Liceului teatral orășenesc, unul dintre fondatorii Academiei Internaționale de Cultura, Artă Teatrală și Management (astăzi facultatea de teatru a Universității Slavone, Harmelin - decan).

Iuri Harmelin este cavaler al Ordinului „Gloria Muncii". El a obţinut titlul de „Maestru în Arte al Republicii Moldova", precum şi cel de „Om emerit în domeniul învăţămîntului din Republica Moldova". Pe parcursul celor 40 de ani de activitate a avut mii de elevi, a deschis ușile teatrului pentru sute de absolvenți, pentru zeci din ei a deschis drumul către carieră.

Dar iată că s-a produs o nenorocire. Harmelin a fost diagnosticat cu cancer în ultimul stadiu. Are nevoie de o operație urgentă. Pentru tratament a fost ales Israelul, aici a fost acumulată o experiență vastă în vindecarea astfel de pacienți. Însă Harmelin nu este cetățean al Israelului, pentru el toate serviciile sînt cu plată. Pentru investigații, intervenția chirurgicală, tratamentul postoperator sînt necesare sume mari de bani, pe care familia lui nu le are. Colegii și prietenii lui cer ajutor. Dacă aveți dorința și posibilitatea să-l ajutați, banii pot fi transferați în conturile deschise în moneda națională și în euro \ dolari.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?