Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Alina Kabaeva i-a scos în lume pe cei doi fii ai săi?

5 oct. 2016,, 01:30   Externe
45497 4

Алина Кабаева вывела в свет своих двоих сыновей? (ФОТО)
Foto: evz.ro

Ultima apariţie în mulţime a frumoasei gimnaste rusoaice Alina Kabaeva, despre care se spune neîntrerupt de ani de zile că ar avea o relaţie şi chiar un mariaj secret cu preşedintele rus, Vladimir Putin, a stîrnit un nou val de speculaţii, mai ales că aceasta a fost însoţită de doi copilaşi cu care nu se mai afişase public niciodată, scrie evz.ro.


Prezenţa fostei campioane la gimnastică ritmică a provocat rumoare în uriaşa sală a arenei Megasport din Moscova, unde avea loc un spectacol de patinaj artistic. Toate camerele de luat vederi şi-au îndreptat obiectivele iscoditoare către Kabaeva, de 33 de ani, care încerca, jenată, să-şi ferească inelul de logodnă de ochii curioşilor.

Diverse site-uri din Rusia, preluate de presa occidentală, au scris că cei doi băieţi, de vîrste necunoscute – dar, oricum, sub 10 ani – sînt, cel mai probabil, copiii Alinei Kabaeva şi ai lui Vladimir Putin.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?