Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Sturza reacționează dur: Parlamentul nu mai e bun de nimic

26 sep. 2016,, 18:00   Politică
6716 6

Sturza reacționează dur: Parlamentul nu mai e bun de nimic
Foto: ipn.md

”Ticălos și dezgustător”. Astfel a calificat fostul premier Ion Sturza gestul Guvernului privind asumarea răspunderii în fața Parlamentului pentru un pachet de șapte legi, inclusiv rambursarea miliardului furat din contul cetățenilor, notează NOI.md.


„Asumarea răspunderii de către Guvernul Filip pentru trecerea la datorie de stat pe 25 de ani a ”miliardului” furat este o lașitate! Nu este legal și constituțional! O astfel de decizie poate s-o ia doar Parlamentul.

Domnul Filip repetă greșeala lui Leancă și va intra în istorie ca cel care a înrobit moldovenii pe zeci de ani. Să iasă ”aliansul” – Candu, Ghimpu & Co – și să recunoască: am furat și voi, proștilor, veți plăti. Aș respecta decizia lor.

Dar ce are Guvernul, născut prin fraudă, în miez de noapte, cu legitimitate zero, cu așa ceva?! Și nu speculați cu FMI-ul! A fost o decizie a guvernării moldovenilor de a pune consecințele furtului pe oameni și a ascunde impactul dezastruos al hoției instituționalizate!


În aceste condiții, Parlamentul, laș și ticălos, trebuie să plece benevol. Nu mai e bun de nimic! La gunoi!”, a comentat Ion Sturza.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?