Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Candu despre dezvăluirile lui Platon: este un șarlatan

9 sep. 2016,, 00:21   Politică
7978 10

Foto: ziarulnational.md

Președintele Parlamentului, Andrian Candu, vine cu o reacție în urma acuzaților omului de afaceri, Veaceslav Platon, în adresa sa. Acesta l-a acuzat că a avut un rol important în retragerea banilor din rezervele valutare ale statului, relatează Noi.md


Candu afirmă că Platon ar încerca săși acopere hoțiile, folosind nume sonore.

„Eu nu comentez declarațiile făcute de un șarlatan recunoscut internațional pentru escrocheriile pe care le-a făcut, care a păgubit state și instituții, care a falimentat companii și a lăsat oameni în stradă, care este căutat de mai multe state pentru „binele făcut” acestora și care, deși se laudă cu afaceri de succes în Moldova, nu a achitat impozite în țara noastră și cu o sfidare totală față de noi se și laudă într-un interviu cu acest lucru. Acest individ încearcă să-și acopere hoțiile folosind nume sonore, încercînd să mute atenția de pe faptele de care este acuzat, folosind la maximum resursele mediatice pe care le-a finanțat în Republica Moldova”, îi răspunde Candu.

Controversatul om de afaceri Veaceslav Platon a vorbit în fața magistraților în timpul ședinței de judecată o oră și jumate. În acest timp el a dezvăluit cu lux de amănunte numele tuturor beneficiarilor furtului miliardului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?