X 
Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 500
Preşedintele stiri: 3988

Compania japoneză „Metal Products Inc” va investi în Moldova

17 aug. 2016,, 14:50   Economie
4066 0
Японская компания Metal Products Inc инвестирует в Молдову
Foto: mail.ru

Compania japoneză „Metal Products Inc.” va lansa în timpul apropiat un nou proiect investiţional în Republica Moldova, informează NOI.md.


Informația a fost comunicată de reprezentanții companiei în cadrul întrevederii cu prim-ministrul Pavel Filip.

Preşedintele companiei, Susumi Watanabe San, a spus că investitorul nipon a venit pe piaţa moldovenească acum doi ani, prin participarea la un proiect în domeniul energiei regenerabile şi biomasei. Acum conducerea companiei a decis să lanseze un nou proiect investițional în Republica Moldova în domeniul proiectării și producerii componentelor metalice.

Pavel Filip a salutat această decizie, dînd asigurări de toată susţinerea în promovarea proiectului dat, dar şi a altor iniţiative care contribuie la dezvoltarea economică a Republicii Moldova. Premierul a menționat că nu există un obiectiv mai important pentru Guvern, decît cel de a asigura bunăstarea oamenilor din Moldova, iar acest lucru este posibil dacă vor fi create locuri de muncă bine plătite şi economia ţării va prospera

Șeful Executivului a vorbit despre acţiunile întreprinse de Guvern în vederea creării unui mediu de afaceri favorabil şi a exprimat determinarea echipei pe care o conduce de a continua reformele.

Părţile au discutat şi despre perspectivele de dezvoltare a relaţiilor comercial-economice între Republica Moldova şi Japonia.

Compania japoneză „Metal Products Inc.” este specializată în proiectarea şi producerea componentelor care se folosesc la fațadele clădirilor moderne care sînt căptușite cu sticlă fixată pe metal. În prezent, această companie este contractată pentru construcția edificiilor pentru Olimpiada ce urmează să aibă loc la Tokyo în anul 2020.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?