Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

O nouă campanie de informare privind integrarea europeană (VIDEO)

16 aug. 2016,, 15:14   Societate
5677 9

Foto: inforeuropa.md

Un grup de ONG-uri lansează o campanie largă de informare privind beneficiile integrării europene pentru Republica Moldova, relatează Noi.md.


Astfel, în capitală şi în cîteva centre raionale vor fi instalate corturi și organizate puncte de informare mobile, unde cei interesați vor putea afla despre oportunitățile integrării europene.

„În cest moment de cotitură considerăm că acțiunile concrete sînt cele de informare și de educare a opiniei publice, dar și de executare a presiunii democratice asupra implementării reformelor. Campania de informare despre beneficiile integrării europene, despre rezultatele deja obținute în implementarea Acordului de asociere, despre oportunitățile, încă nevalorificare, ale integrării constituie principalul obiectiv”, se arată în declarație reprezentanților societății civile.

Campania de informare va fi desfășurată de voluntarii Centrului de Resurse pentru Drepturile Omului, ai Consiliului Național al Organizațiilor Studenților din Moldova, ai Asociației Onoare, Demnitate și Adevăr, Asociația Ucrainenilor din Moldova, etc.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?