Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Dodon bate alarma: Americanii au început campania împotriva mea

16 aug. 2016,, 14:59   Politică
5781 10

Foto: unimedia.info

„Comentariile lui Socor sînt semnal că și americanii au început campania împotriva mea”.


Astfel comentează liderul PSRM declarațiile analistului politic la Fundația Jamestown și Eurasia Daily Monitor, Vladimir Socor.

„Acest cocor călător, plătit naiba știe de unde și de cine, apare de fiecare dată înainte de alegeri și își bagă opiniile sale otrăvite, prin care face intoxicare și manipulează presa și publicul. Mă așteptam ca pe axa București-Bruxelles-Washington să fiu atacat, să fiu asociat cu oligarhii, să fie curățată calea pentru Maia Sandu", susține Dodon.

Potrivit lui, era firesc să se întîmple asta înainte de campania electorală.

"Dar mă gîndeam că americanii vor utiliza niște instrumente propagandistice mai noi, mai proaspete, mai originale, nu vor scoate iarăși patefonul ruginit, Vladimir Socor, care spune brașoave de mai bine de zece ani și aproape de fiecare dată dă greș. Uneori nimerește cerul cu degetul, dar fiindcă cerul e mare. Comentariile lui Socor sunt semnal că și americanii au început campania propagandistică împotriva mea. Să vedem la sfîrșit who is who”, a declarat Igor Dodon.

Potrivit lui Socor, Plahotniuc are două scenarii pentru scrutinul prezidențial din 30 octombrie, iar oamenii pe care se bazează ar fi Igor Dodon și Iurie Leancă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?