Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Industria de marketing on-line în Moldova. Cum se creează proiectele web de succes ©

15 aug. 2016,, 16:48   Business
13851 0
Industria de marketing on-line în Moldova. Cum se crează proiectele web de succes
Foto: noi.md

Internet marketing-ul este una dintre industriile cu cea mai rapidă creștere în afacerile mondiale în domeniul IT.


Cu ajutorul ei puteți promova produse și servicii prin intermediul internetului- cea mai mare platformă de afaceri dintre cele ce au existat vreodată. Pînă nu demult, experții în acest domeniu, au fost în mare măsură autodidacți și ofereau servicii private. Cu toate acestea, astăzi, doritorii de a-și promova brand-ul cu ajutorul internetului pot utiliza serviciile agențiilor specializate. În Moldova, una din primele astfel de agenții a fost Studio Webmaster – o companie multifuncțională bazată pe crearea site-urilor și programelor. Această companie, pentru prima dată în țară, a început să furnizeze servicii în mod regulat pentru promovarea site-urilor în internet. Internet marketing – este un termen general, care include numeroase procese create de Studio Webmaster. Cele mai populare printre clienți sunt optimizarea SEO, SMM management-ul, banerr-ul și publicitatea contextuală, audit-ul site-ului, crearea conținutului media și design-ului, precum, și multe altele.

Optimizarea SEO de la Studio Webmaster este serviciul de promovare a site-ului, cel mai de încredere pe întreg segmentul modovenesc al pieții IT. Din cauza lipsei de personal specializat în acest domeniu, compania de sinestătător se ocupă de instruirea angajaților.








Pentru aceasta au fost create materiale de instruire speciale, au fost organizate cursuri de formare, pentru cei ce doresc să învețe despre optimizarea resurselor web. Scopul serviciului – este asigurarea proprietarilor site-ului cu un aflux semnificativ de vizitatori și creșterea cifrei de vînzări.

Cererea de optimizare SEO este legată de competitivitatea site-urilor extrem de înaltă pe o temă identică. Cu toate acestea, utilizatorii moderni ai internetului în 8 cazuri din 10 se ocupă cu căutarea site-ului prin intermediul unui motor de căutare ( spre exemplu Google, Yahoo, sau Yandex) și, în cazuri rare, introduc denumirea site-ului.Motorul de căutare nu poate afișa toate rezultatele dintr-o dată. Acesta le împarte în pagini, unde sunt postate link-urile de la 10 site-uri. Primele site-uri – sunt acelea, care din punctul de vedere al motorului de căutare au cel mai avansat software.Deoarece aceste site-uri sunt mai bune și mai folositoare utilizatorilor. Aceasta este logica motoarelor de căutare, iar SEO efectuează lucrări, pentru ca site-ul să corespundă cît mai optimal criteriilor acestora.

Astfel, Studio Webmaster este capabil să facă orice brand mult mai cunoscut și menționat în rețea. Cu ajutorul diferselor forme de publicitate pe Internet, conversia cititorilor site-ului în cumpărători poate fi ridicată de 3,4,5 sau char de 10 ori mai mult. În ciuda complexității înțelegerii procesului, acesta este cel mai simplu și de încredere, precum, și cel mai econom, spre deosebire de publicitatea tradițională la TV sau panourile publicitare.

Compania IT Studio Webmaster din Chișinău este un pioner în multe domenii. De-a lungul anilor, compania a reușit să lanseze și să sporească dezvoltarea unei varități de proiecte, printre acestea fiind magazine online, rețele sociale, site-uri web pentru bănci, magazine,producători interni și externi și multe altele. Ca rezultat- mai mult de 900 de proiecte finisate pe parcursul a 8 ani de existență a companiei și o mulțime de branduri originale, printre care – sistema ISTI ERP și ISTI CMS.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?