X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Dodon: Socialiştii vor susţine orice acţiune de protest

8 aug. 2016,, 15:01   Politică
6035 11
Foto: bloknot-moldova.md

Opoziţia se pregăteşte de o nouă acţiune de protest. Acest fapt l-a dat de înţeles în comentariul pentru portalul Bloknot-Moldova Igor Dodon, preşedintele Partidului Socialiştilor.


Drept răspuns la solicitarea de a comenta apelul unor forţe de opoziţie de a se uni din nou pentru desfăşurarea acţiunilor de protest, liderul socialiştilor a amintit că formaţiunea sa imediat după alegerile parlamentare din 2014 a anunţat trecerea în opoziţie faţă de puterea oligarhică şi unionistă.

„Pe parcursul ultimilor doi ani noi am luptat consecvent, luptăm şi vom continua să luptăm pentru desfăşurarea alegerilor parlamentare anticipate. Socialiştii au organizat, au susţinut şi vor susţine orice acţiune legală de protest împotriva puterii actuale”, a menţionat el.

Politicianul a reiterat, de asemenea, că cu cîteva săptămîni în urmă, a participat la negocieri cu liderul Platformei „Demnitate şi Adevăr” Andrei Năstase şi cu preşedintele Partidului Nostru Renato Usatîi, privind posibilitatea desfăşurării unei acţiuni comune de protest la sfîrşirul lunii august-începutul lui septembrie. Potrivit spuselor lui, detaliile viitoarei acţiuni urmează să fie discutate în cadrul uneia din viitoarele întrevederi.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?