X 
Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Licitaţia pentru dreptul de reconstrucţie a stadionului "Dinamo" se va desfăşura în mod repetat

3 aug. 2016,, 10:00   Sport
2943 0
Тендер на право реконструкции стадиона "Динамо" будет проведен повторно
Foto: diez.md

Licitaţia pentru dreptul de reconstrucţie a stadionului "Dinamo" din Chişinău se va desfăşura în mod repetat, deoarece, marţi, s-a constatat că au fost depuse doar două cereri.


Solicitat de corespondentul INFOTAG, şeful Clubului Sportiv "Dinamo", Arcadie Bostan, a spus că numai două companii de construcţii au depus cereri de participare la licitaţie, potrivit Legii cu privire la achiziţiile de stat însă la etapa iniţială a concursului trebuie să participe cel puţin trei companii.

"A fost întocmit un proces-verbal, care, împreună cu cererile şi propunerile, va fi trimis Agenţiei Achiziţii Publice spre examinare. Tot agenţia va stabili şi data celei de-a doua etape a licitaţiei", a spus Bostan.

Potrivit lui, costul preliminar al lucrărilor de reconstrucţie este estimat la 6,7 mil. lei, bani pe care îi va acorda statul.

Preşedintele Federaţiei de Atletică Uşoară din Moldova, Anatolie Balan, a subliniat că "proiectul de reconstrucţie a stadionului "Dinamo" corespunde cerinţelor internaţionale minime, înaintate instituţiei sportive de către Federaţia Internaţională de Atletică Uşoară".


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?