Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Poliția anunță că Sergiu Cebotari a fost reținut pentru că ar fi impus mai mult persoane la muncă forțată

30 iul. 2016,, 11:26   Societate
9668 3

Foto: noi.md

Fostul angajat al Poștei Moldovei Sergiu Cebotari, care a dezvăluit anterior o schemă prin care se traficau anabolizante către mai multe state ale lumii prin intermediul întreprinderii „Poşta Moldovei”, a fost reţinut de poliție pentru 72 de ore, deoarece „ar fi pretins, prin înșelăciune, muncă forțată de la 16 persoane”, anunță Inspectoratul Național de Poliție.


Potrivit oamenilor legii, în acest an, pe adresa Inspectoratului de Poliţie Nisporeni au parvenit 16 plîngeri ale cetăţenilor în care se menţionează că Sergiu Cebotari ar fi pretins prin înşelăciune muncă forţată.

„Au fost înregistrate 16 plîngeri ale cetăţenilor, în care se menţionează că Sergiu Cebotari ar fi pretins prin înşelăciune muncă forţată. Astfel, pe numele acestuia au fost deschise două dosare penale. Un dosar a fost deschis pentru muncă forțată, iar altul pentru delapidări în proporții deosebit de mari”, a anunțat Inspectoratul Național de Poliție.

Poliția neagă că reținerea acestuia ar avea tangențe cu dezvăluirile făcute despre schema prin care se traficau anabolizante către mai multe state ale lumii prin intermediul întreprinderii „Poşta Moldovei”

Sergiu Cebotari a dezvăluit că prin intermediul Poştei Moldovei se transportă zilnic zeci de saci cu anabolizante către state din Uniunea Europeană şi SUA. Substanţele interzise ar fi camuflate în colete pe care scrie că ar conţine cărţi ori ziare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?