Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Conducerea „Apă-Canal Chișinău” riscă să fie demisă

18 iul. 2016,, 17:15   Capitala
6669 7
Киртоакэ предупредил «Apă-Canal Chişinău» о возможных увольнениях
Foto: casata.md

În urma auditului efectuat de către Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) la întreprinderea „Apă-Canal Chișinău” ar putea fi operate demiteri ale unor persoane cu funcții de răspundere.


Declarația a fost făcută astăzi de primarul general al capitalei, Dorin Chirtoacă, la ședința operativă a serviciilor Primăriei, notează NOI.md.

Potrivit primarului, în cazul în care la „Apă-Canal Chișinău” vor fi depistate cheltuieli nejustificate, vor fi aplicate măsuri aspre, inclusi demiterea conducerii. „V-am atenționat de nenumărate ori să respectați regimul de economisire, însă degeaba”, i-a spus Chirtoacă șefului serviciului de presă al întreprinderii „Apă-Canal Chișinău”, Vladimir Mocreac, prezent la ședință.

„Trebuie să le demonstrați celor de la ANRE că toate cheltuielile voastre, începînd de la creioane și terminînd cu fiecare kilometru de rețele sînt justificate. Sînteți obligați să explicați organului regulator oportunitatea cheltuielilor voastre. Sau vă veți pomeni în situația în care întreaga lume va rămîne uimită de metodele de administrare, cînd mijloacele financiare alocate «Apă-Canal Chişinău» dispar într-o direcție necunoscută”, a declarat Chirtoacă.

Reprezentantul „Apă-Canal Chișinău” Vladimir Mocreac l-a asigurat pe primar că toate datele și documentele vor fi transmise ANRE în termenii stabiliți.

0
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?