Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

HAOS ÎN ARMENIA: Un grup înarmat a luat cu asalt sediul general al Poliţiei din Erevan

17 iul. 2016,, 11:41   Externe
4935 2

Фото: zn.ua

O persoană a murit şi mai multe au fost rănize după ce un grup înarmat a luat cu asalt cartierul general al Poliţiei armene.

Atacatorii au ucis o persoană şi a rănit mai multe şi revendică eliberarea liderului opoziţiei armene.

Potrivit informaţiilor presei locale, identitatea persoanei ucise nu este cunoscută deocamdată şi nici cele ale persoanelor rănite. Unele surse de presă au informat că însuşi şeful Poliţiei, Valeri Osipian ar fi fost luat ostatic. Clădirea a fost înconjurată de trupele armene.

La locul incidentului se află şi şeful forţelor de securitate, Vladimir Gasparian. Atacul a fost declanşat după ce un grup înarmat aflat în mai multe camioane cu care a intrat în sediului general al poliţiei forţînd porţile şi, ulterior, a ocupat sediul general al poliţiei armene.

Autorităţile armene presupun că atacul asupra cartierului general al Poliţiei ar fi fost comis în scopul eliberării unuia dintre liderii opoziţiei, Jirair Sefilian, care a fost arestat în data de 20 iunie, după ce autorităţile armene ar fi descoperit un complot al opoziţiei pentru preluarea de către aceasta a unor clădiri oficiale importante şi a sistemului de telecomunicaţii din Erevan.


Presa de la Erevan a anunţat că, în scut timp, va da publicităţii o declaraţie oficială privind atacul de la sediul general al poliţiei armene.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?