X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Cîntareața Jasmin: Sînt șocată și nu înțeleg pentru ce a fost arestat soțul meu

23 iun. 2016,, 15:31   Politică
18732 14
Певица Жасмин: Я в шоке и не понимаю, за что арестовали мужа
Foto: mail.ru

Interpreta a comentat reținerea soțului său, a omului de afaceri Ilan Șor.


Soțul interpretei Jasmin, Ilan Șor, a fost reținut în Moldova într-un nou dosar: omul de afaceri este suspectat de fraudă și mașinații financiare. Potrivit informațiilor pe care le deține Life, Jasmin, în vîrstă de 38 de ani, se afla, de asemenea, în acel moment la Chișinău, împreună cu cei doi copii. Conform spuselor lui Jasmin, arestarea soțului său a șocat-o, pentru că, în opinia ei, organele de drept nu aveau motive pentru a-l reține.

„Sîntem cu toții șocați! Eu mă aflu acum la Chișinău împreună cu fiica și fiul nou-născut și încercăm sa-l susținem cum putem pe Ilan. Sper că peste trei zile el va fi eliberat, deoarece nu exista motive pentru reținerea lui. Acum nici măcar nu ni se spune pentru ce a fost arestat soțul meu”, a povestit Jasmin pentru Life.

Potrivit mass-mediei din Moldova, Ilan Shor a fost reținut ieri pentru 72 de ore pe un caz de escrocherii în proporții deosebit de mari.

Potrivit procurorului Adriana Bețișor, Procuratura cere instanței teritoriale ca businessmanul să rămînă în arest preventiv pentru 30 de zile.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?