X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Dodon reacționează la refuzul comuniștilor

1 iun. 2016,, 12:00   Politică
3180 6

Dodon reacționează la refuzul comuniștilor
Foto : basarabia.md

Liderul PSRM, Igor Dodon, a criticat dur refuzul comuniștilor de a susține moțiunea de cenzură asupra activității Guvernului Filip, notează NOI.md.


Potrivit politicianului, prin acest gest, reprezentanții PCRM au confirmat că s-ar afla sub controlul guvernării.

„Nu am înțeles argumentarea refuzului lor. Nu sînt sigur că măcar ei au înțeles cum și l-au argumentat. S-a confirmat o dată în plus ceea ce se știe demult: comuniștii din jurul lui Voronin joacă rolul de «opoziție de buzunar», votează comod pentru guvernare, nu acționează direct și curajos”, a declarat Igor Dodon.

În opinia socialistului, comportamentul comuniștilor are două explicații – teama de a nu trece pragul electoral în cazul unor alegeri anticipate și dorința de a accede la șefia unor instituții de stat, cum ar fi Comisia Electorală Centrală și Curtea de Conturi.

„Voronin mizează pe obținerea unui cadou pentru loialitatea sa – președinția la CEC și la Curtea de Conturi. Iată la ce nivel au ajuns ambițiile politice ale PCRM-ului. Acest partid a ajuns de la cel mai puternic la cel mai umil, din cauza trădării propriului electorat și a ideilor sale”, a punctat Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?