Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Năstase: Tot ce am agonisit în viaţă e legal, cinstit şi demn

27 mai. 2016,, 16:11   Politică
4563 9
Нэстасе: Все, что я нажил в жизни, все законно, честно и заслуженно
Foto: ipn.md

Liderul Partidului Politic Platforma Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, declară că o minte bolnavă distruge o ţară, iar aceeaşi aşa-numita „minte” s-a apropiat prea mult de familia sa şi prin minciună, linşaj şi persecuţie îi încearcă răbdarea.


„O minte bolnavă distruge o ţară. Aceeaşi minte bolnavă a distrus şi distruge încă sorţi omeneşti. Prin minciună, linşaj, persecuţie. În ultima perioadă s-a apropiat prea mult de mine şi de familia mea pribeagă”, a scris preşedintele Năstase pe contul său de Facebook.

Liderul PPDA afirmă că tot ce a agonisit, a făcut-o cinstit şi pe căi democratice fiind la dispoziţia oricărei justiţii a lumii civilizate şi drepte. „Sunt un om liber. Sunt un om responsabil şi stăpân pe deciziile mele. Sunt puternic. Tot ce am agonisit în viaţă e legal, cinstit şi demn de un copil, tată şi soţ responsabil faţă de familia sa. Demn de un Cetăţean cu demnitate”, a mărturisit liderul Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr.

„Avertizez, însă, cine atentează pe nedrept la drepturile noastre fundamentale, riscă enorm”, a conchis Andrei Năstase.

Amintim că preşedintele Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, a declarat în cadrul unui interviu că este urmărit zilnic de maşini cu numere transnistrene şi de maşini ale MAI, că i se interceptează telefonul, că i se sparge poşta electronică şi chiar îi este supravegheată casa, iar decizia de a-şi muta familia din Republica Moldova a fost luată în urma mai multor ameninţări.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?