X 
Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 505
Preşedintele stiri: 3993

Marin Ciobanu și Andrei Năstase, suprinși la Frankfurt împreună cu Victor Țopa (FOTO)

26 mai. 2016,, 14:03   Politică
7597 7

Андрей Нэстасе и Марин Чобану замечены во Франкфурте с Виктором Цопа (ФОТО)
Foto: today.md

Liderul ”Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase, a fost suprins la Frankfurt împreună cu Victor Țopa, cel care ar sta în spatele Platformei DA, la numai cîteva zile după mitingul din 24 aprilie.


Cel puțin așa scrie portalul Today, care publică mai multe imagini cu aceștia și care ar fi fost făcute pe 29 aprilie.

În poze, alături de Andrei Năstase și Victor Țopa apare și Marin Ciobanu, fostul administrator ZEL Bălți.

Din imagini se vede cum cei trei se află chiar în aceeași mașină.

Amintim că Ciobanu a fost eliberat din funcție pe 27 aprilie, în cadrul ședinței Guvernului de către ministrul Economiei Octavian Calmîc. Motivul pentru care acesta a fost demis fiind faptul că ”se face prea puțină treabă și prea multă politică”.

Anterior, la sfîrșitul lunii ianuarie 2016, Marin Ciobanu, a anunțat că se lansează în politica prezentînd, într-o conferință de presă, echipa sa ca o alternativă politică de dreapta.‎ Acesta se alăturase Partidului Legii și Dreptății, al cărui preșesinte estegeneralul Nicolae Alexei.

”Ce credeți că l-a făcut pe Ciobanu să jertfească cu propria familie și să meargă la Frankfurt de Paște ? Ce îi leagă, totuși pe cei trei? Ce au avut de discutat omul lui Filat (Ciobanu), un lider al unei Platforme Civice și un criminal cu acte în regulă, îndată după protestul de pe 24 aprilie? Sînt întrebări la care ar trebuie să obțină răspunsuri în primul rând susținătorii Platformei DA, or pentru noi, totul este destul de clar de mai multă vreme. Ceea ce au înțeles deja oamenii este că Năstase a mințit din nou, iar legătura dintre PLDM, ȚOPA FILAT și PLATFORMA DA este acum evidentă și nu poate fi combătută de nimeni”, mai scrie Today.md.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?