Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Analist politic:Chirtoacă ar trebui să demisioneze singur

26 mai. 2016,, 09:35   Politică
4400 11
Политический аналитик: Киртоакэ следует самому подать в отставку
Foto: youtube.com

Cunoscutul analist politic, Valeriu Ostalep consideră că Primarul general al mun. Chișinău, Dorin Chirtoacă ar trebui să demisioneze singur din funcție.


Declarația a fost făcută cu referire la inițiativa socialiștilor de a organiza un referendum pentru demiterea Primarului.

„Eu sper că va fi demis. În mod normal, Dl. Chirtoacă ar trebui să demisioneze singur și cred că aceasta este cea mai optimală soluție pentru toți. Îi place sau nu-i place, înțelege sau nu înțelege, dar, obiectiv, el nu poate să nu înțeleagă că este o persoană compromisă din toate punctele de vedere”, a precizat analistul.

Valeriu Ostalep a menționat că oricare tărăgănare a demisiei lui Dorin Chirtoacă este pur și simplu un minus pentru chișinăuieni.

„Este o tensionare continuă a situației care este în Chișinău. Cea mai simplă soluție pentru toți și, apropo, în primul rînd pentru el, este să-și prezinte singur demisia. Asta ar salva eforturi, bani, nervi și multe emoții, care nimănui nu trebuiesc. Pentru mine, cea mai preferabilă și onorabilă soluție este demisia”, a punctat Ostalep.

Potrivit lui, nu contează pe ce modalitate se va merge pentru ca Dorin Chirtoacă să fie demis, „oricum va avea sorți de izbîndă”.

Valeriu Ostalep a mai spus că, în cazul în care capitala va rămîne fără conducere, foarte ușor s-ar alege un alt Primar. „Acest Primar cu siguranță ar lua în considerație experiența predecesorului lui, că poate fi demis și va fi mai responsabil. Mizez și pe faptul că chișinăuienii au învățat din greșeli”, a conchis analistul.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?