X 
Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Ce angajament și-a asumat Plahotniuc la Forumul oamenilor de afaceri

25 mai. 2016,, 10:14   Politică
5020 2

Ce angajament și-a luat Plahotniuc la Forumul oamenilor de afaceri
Foto : protv.md

Prim-vicepreședintele PD, Vlad Plahotniuc, a susținut astăzi un discurs public cu privire la situația din Republica Moldova și planurile guvernării pentru perioada următoare.


Forumul Economic „Republica Moldova în noul context regional”, organizat de Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova, informează NOI.md.

Democratul a menționat că problemele acumulate de pe urma crizelor politice trebuie soluționate și că Guvernul are, în opinia lui, această capacitate. Acesta a remarcat că printre preocupările lui personale se regăsește problema consolidării statului de drept.

„În ceea ce mă privește pe mine, îmi iau un angajament personal de a susține menținerea echilibrului și stabilității politice în țară, care este vitală pentru buna funcționare a instituțiilor, pentru reformarea lor, dar și pentru o dezvoltare sănătoasă a mediului de afaceri. Preocuparea și determinarea mea personală este consolidarea statului de drept. Scopul nostru – al meu și al coaliției – este ca principiul respectării legii și al echității sociale să devină o caracteristică importantă a guvernării. Aceste condiții sînt absolut necesare pentru a încuraja concurența și a crește economia. Această guvernare deja a început o muncă grea, care va dura nu zile sau săpătmîni și chiar luni, dar ani de zile”, a precizat Plahotniuc.

Menționăm că, astăzi, la Chișinău se desfășoară Forumul Economic „Republica Moldova în noul context regional”, organizat de Asociația Oamenilor de Afaceri din țară. La eveniment participă fostul președinte al Comisiei Europene Jose-Manuel Barroso, analistul economic din Rusia Vladislav Jukovski, fostul responsabil în cadrul Guvernului Slovaciei pentru introducerea monedei euro Igor Barat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?