X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Ghimpu: Partidul Democrat nu va deține toată puterea în stat

12 feb. 2016,, 09:30   Politică
13831 80

Foto: noi.md

Liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu și-a exprimat siguranța că Partidul Democrat nu va deține toată puterea în stat și nu controlează instituțiile statului, așa cum se vehiculează în presă.

Afirmațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la N4.

„Nu am discutat despre funcția de președinte al Parlamentului. Nu am discutat noi așa subiecte. Noi am vorbit doar despre majoritate. Dar nu va aparține tot PD-ului. Nu va deține toată puterea în Republica Moldova PD-ul, este exclus. Nu va fi așa ceva. PD-ul nu ma controlează pe mine, nici pe miniștrii noștri, pe mulți judecători nu-i controlează, pe procurori. Sînt oameni care au demnitate și care nu își doresc să ajungă o „hîrtie de caramică”, susține liderul PL.

Cît despre Vlad Plahotniuc, liderul PL spune că sînt doar colegi și este vina presei că s-a creat impresia că el conduce țara.

„Dar ce conduce Plahotniuc? Ce comandă mi-a dat mie Plahotniuc? Voi singur îl „înflați”. Ele pentru mine este vicepreședintele Partidului Democrat și este un coleg. Noi nu vom accepta să fim folosiți pentru înrăutățirea situației”, a explicat Mihai Ghimpu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?