Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Prima şedinţă a Guvernului Filip

22 ian. 2016,, 08:20   Politică
1053 4

Foto: gov.md

Trebuie să ne concentrăm pe muncă pentru că de rezultatele noastre depinde stabilitatea din ţară. Cu aceste declaraţii a început proaspătul premier Pavel Filip prima şedinţă de Guvern. Totodată, şeful Cabinetului de miniştri a spus că la moment prioritatea numărul unu este siguranţa cetăţenilor.

"Uitați de politică, de viață personală, avem nevoie de calitățile dumneavoastră profesionale. Oamenii vor rezultate. E o perioadă de tensiune maximă, trebuie să analizăm cerințele populației. În acest context, rog reprezentanţii Ministerului de Interne să fie asigurat grupul de lucru şi atenţie maximă în ceea ce priveşte persoanele care comit acţiuni violente şi provocări. Trebuie să prevenim aceste provocări. Ordinea publică trebuie să fie mereu asigurată. Priorotatea numărul unu este siguranţa cetăţenilor. În această perioadă plină de tensiuni trebuie să manifestăm o vigilență sporită față de manipulări.

Trebuie ca informația să fie verificată, nu trbeuie să acționăm emoțional. Aci nu mă refer la proteste, dar la siguranța socială și financiară", a precizat pavel Filip.

Totodată, Pavel Filip a menţionat faptul că are încredere în echipa sa şi doar împreună vor reuşi să rezolve problemele ţării.

"Mă simt mult mai responsabil pentru că situaţia din ţară nu e deloc simplă. Am încredere în echipa, in profesionalismul lor pentru că de unul singur nu poţi gestiona toate crizele, dar atunci cînd ai o echipa puternică se reuşeşte", a conchis premierul ţării.

Ieri, Parlamentul a dat vot de încredere Guvernului condus de Pavel Filip.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?