X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3993

Ministrul Tehnologiei Informației, Vasile Botnari, a fost prezentat colectivului

21 ian. 2016,, 12:50   Politică
694 0

Ministrul Tehnologiei Informației, Vasile Botnari, a fost prezentat colectivului
Foto : noi.md

Prim-ministrul Pavel Filip l-a prezentat astăzi, colectivului, pe noul ministru al Tehnologiei Informației și Comunicațiilor, Vasile Botnari.

Referindu-se la competențele profesionale ale ministrului, premierul a menționat că acesta are o experiență bogată în administrația publică, studii în domeniul economic, fapt ce denotă că are abilitățile necesare pentru a asigura implementarea cu succes a politicilor și programelor de dezvoltare a sectorului TIC.

Totodată, Pavel Filip a ținut să mulțumească colectivului MTIC pentru suportul acordat de-a lungul mandatului său de ministru.

„Pe parcursul acestor ani, am reușit să creăm o echipă bună, capabilă să asigure dezvoltarea în continuare a societății informaționale. Totuși, plec de la Minister cu un regret, că nu s-a reușit finalizarea procedurilor de adoptare a Legii cu privire la parcurile din industria IT. Sper însă că în curînd aceasta va fi votată de Parlament în lectură finală”, a menționat prim-ministrul.

La rîndul său, ministrul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor, Vasile Botnari, a declarat că va depune toate eforturile pentru a asigura dezvoltarea continuă a societății informaționale și a sectorului TIC în general. „Sînt sigur că împreună cu dumneavoastră vom reuși să atingem obiectivele propuse, să sporim competitivitatea sectorului TIC și să facilităm accesul populației la beneficiile societății informaționale”, a menționat ministrul.

Vasile Botnari a activat în calitate de ministru al transporturilor și infrastructurii drumurilor, în perioada 2013-2015, a fost deputat în Parlamentul Republicii Moldova, a exercitat funcții de conducere în cadrul instituțiilor de stat și al companiilor private.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?