X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Produse de cofetărie cu termen expirat

16 ian. 2016,, 17:30   Societate
977 0

Foto: bestmusic.ro

Produse de băcănie și cofetărie cu termen expirat au fost descoperite de angajații Secției investigare fraude economice în depozitul unui agent economic din sectorul Botanica al Capitalei.

În cadrul perchezițiilor au mai fost fost depistate încălcări grave privind regulile și normele sanitare, dar și necontabilizarea mijloacelor bănești încasate.

Mai mult decât atât, administratorul întreprinderii nu a putut prezenta actele ce ar confirma legalitatea activității angajaților, dar și proveniența materiei prime.

În consecință, polițiștii au ridicat mijloace bănești, suporturi materiale purtători de informații, date privind veniturile încasate și persoanele care le achită, bonuri interne de livrare, dar și diverse produse alimentare atît cu termenul de valabilitate expirat cât și fără dovada originii.

Bărbatul riscă dosar penal pentru evaziune fiscală. Dacă i se va demonstra vinovăția acesta riscă amendă până la 60.000 de lei sau închisoare până la trei ani.

În ambele cazuri acesta va fi lipsit de dreptul de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de până la cinci ani.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?