X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Ghimpu s-a răzgândit şi e gata să voteze un Guvern împreună cu cei 14 transfugi din PCRM

10 ian. 2016,, 16:27   Politică
2036 11
Гимпу передумал и готов голосовать вместе с 14 перебежчиками из ПКРМ
Foto: noi.md
Partidul Liberal va participa la discuţiile privind formarea unei majorităţi parlamentare. Anunţul a fost făcut acum câteva clipe de către liderul PL, Mihai Ghimpu, după şendiţa Consiliului Republican al partidului.

„Partidul Liberal va participa la formarea majorităţii parlamentare. Am împuternicit Biroul Politic al PL să negocieze acordul de formare a majorităţii parlamentare, programului de guvernare, structura şi componenţa Guvernului”, a declarat Ghimpu.

În context, Ghimpu a mai spus că va analiza candidatura la funcţia de premier înaintată de PD şi va vota împreună cu cei 14 transfugi din PCRM.

Da. Nu vom participa la votul pentru programul lor, dar ei vor vota pentru cursul european. Ei vin să susţină Acordul de asociere, reformele în justiţie şi Procuratură, eradicarea sărăciei. De ce să respinge o mână care îţi oferă ajutor. De acum, ei nu se mai numesc comunişti, dar la urma urmei au fost şi ei comunişti cum am fost şi eu”, a adăugat acesta.

Precizăm că liderul PL Mihai Ghimpu a afirmat că nu va face alianţă cu foştii deputaţi PCRM chiar dacă aceştia au anunţat că se lasă de partid. „Prima dată aud de aşa ceva. Comuniştii rămân comunişti întotdeauna”, a spus Ghimpu.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?