Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Explozie într-o clădire din apropierea Pieţei Centrale (FOTO)

9 ian. 2016,, 14:02   Capitala
2169 2
На центральном рынке Кишинева произошел взрыв
Foto: unimedia.info
(16:36) Poliţia a deschis un dosar penal în acest caz.

(16:35) Patru persoane din cele 13 sunt angajaţi ai cantinei. Administratoarea localului nu a dorit să discute cu presa, însă s-a aflat că ea a luat în arendă încăperea unde lucrează un număr total de 8 angajaţi.

Update 15:30 Ultimele informaţii arată că un număr de 13 persoane au fost rănite.

Update 14:29: Potrivit responsabililor de la Centrul de Combustie, 16 persoane au fost aduse la Centru. Trei sunt în stare gravă, avand arsuri pe peste 50% din suprafața corpului, 10 au leziuni pe mâini, picioare și față, iar 3 persoane au leziuni ușoare.

Alertă în Chișinău. O explozie s-a produs cu puțin timp în urmă într-o clădire de pe bulevardul Ștefan cel Mare nr. 64. 20 de persoane au fost rănite. Acestea au fost transportate la spital.

Potrivit ofițerului de presă al Serviciului Situațiilor Excepționale, Diana Țurcanu, la fața locului s-au deplasat trei autospeciale. Pompierii au localizat deja flăcările.

La fața locului s-au deplasat mai multe ambulanțe. Potrivit sursei citate, explozia s-a produs în incinta unei cantine de pe teritoriul Pieței Centrale.

Deocamdată, nu se cunoaște cauza exactă a producerii deflaglagrației. Pompierii presupun că o butelie de gaz ar fi explodat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Institutului de Medicină Urgentă, Petru Craveţ, 20 de persoane au avut de suferit, printre care și copii.

„Nouă ambulanțe s-au deplasat la fața locului. În total au avut de suferit 20 de persoane, printre care şi copii. Majoritatea din ei au suferit arsuri”, a declarat Petru Craveţ.

Majoritatea victimelor au fost transportate la Centrul de Combustie și Spitalul de Urgență.

Știrea se actualizează...


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?