X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Sturza despre proiectul Maiei Sandu: Se creează o nouă dreaptă

23 dec. 2015,, 17:25   Politică
1552 5

Sturza despre proiectul Maiei Sandu: Se creează o nouă dreaptă
Foto: noi.md

Ion Sturza susține inițiativa Maiei Sandu cu privire la crearea unei noi mișcări politice de dreapta. În opinia candidatului desemnat, această inițiativă este un pas așteptat de societate și are șanse mari de îzbîndă, notează NOI.md.

„Salut acest pas al doamnei Maia Sandu. Nu este un pas mai puțin curajos decît cel făcut de mine. A făcut lucruri bune, are o susținere populară foarte mare. Un lucru trebuie luat în seamă: atunci cînd creăm fenomene de asemenea anvergură, trebuie să fim foarte atenți cu fragilitatea acestor fenomene. Sper că dumneaei și echipa vor avea grijă ca această fragilitate să nu devină o problemă. Unii consideră că se fragmentează dreapta, eu consider că se creează o nouă dreaptă”, a menționat Ion Sturza.

Omul de afaceri a ținut să precizeze că nu se va alătura niciunei inițiative politice, inclusiv acestui nou proiect politic, condus de Maia Sandu.

„Voi merge pe formula de neafiliere politică. Eu, dacă voi fi ales prim-ministru neafiliat, îmi asum angajamentul că nu voi crea un proiect politic și nu voi adera la vreun proiect politic”, a punctat Sturza.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?