X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Stas Mihailov a procurat la Chişinău un restaurant şi o franciză

14 dec. 2015,, 09:15   Business
5111 6
Foto: starnote.ru
Renumitul interpret rus Stat Mihailov a procurat prin intermediul companiei sale SM Group restaurantul Kommunalka din Chişinău şi dreptul la deschidere în Rusia a reţelei de restaurante cu această denumire în baza francizei moldoveneşti, relatează NOI.md cu referire la săptămînalul „Ekonomiceskoe obozrenie „Logos-press”.

Valoarea tranzacției a constituit 2 milioane de euro. Potrivit reprezentanţilor companiei cumpărătoare, timp de cinci ani, în cele mai mari oraşe ruseşti vor apărea 50 de restaurante Kommunalka. Pentru acest proiect se preconizează un buget de 25 de milioane de euro. Primul local va fi inaugurat în luna februarie a anului viitor la Sankt-Petersburg.

Kommunalka a fost deschis la Chişinău în luna martie a anului trecut de către grupul de restaurante Dor Group şi, iniţial, în baza acestuia, se prevedea să se creeze un produs destinat vînzării ulterioare în străinătate, la fel ca şi toate restaurantele acestei companii care se poziţionează în calitate de startup-uri.

Însă dacă acum un an pentru această franciză se cereau 200 de mii de euro, apoi în prezent preţul ei a sporit pînă la 500 de mii de euro, plus redevenţa de 2 la sută din cifra de afaceri.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?