X 
Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3987

Kabul: Ambasada SUA în Afganistan avertizează asupra unui "atac iminent"

1 dec. 2015,, 12:20  
532 0

Foto: agerpres.ro

Ambasada SUA în Afganistan se află sub cod de alertă pînă miercuri, după ce a primit mai multe ameninţări despre "un atac iminent" în Kabul, informează site-ul agenţiei Reuters.

Ambasada SUA în Kabul a avertizat, luni, asupra unui atac iminent în capitala afgană, precizînd a primit ameninţări credibile pentru următoarele zile.

Purtătorul de cuvînt al Departamentului de Stat, Elizabeth Trudeau, a precizat că ameninţările nu vizează, în special, ambasada SUA, cetăţenii americani sau orice alte interese legate de SUA în Kabul.

"Ambasada SUA în Kabul a primit informaţii credibile despre un atac iminent în oraşul Kabul, din provincia Kabul, în următoarele 48 de ore", a avertizat, luni, ambasada SUA în Kabul pe site-ul instituţiei.

"În timpul acestei alerte ridicate de ameninţare, ambasada SUA îndeamnă cetăţenii americani să fie extrem de precauţi dacă se deplasează prin oraş. Nu există informaţii suplimentare despre ţintele vizate, momentul atacului sau metoda de executare a atacului plănuit", mai precizează instituţia.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?