Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Lucinschi: Indiscutabil, Filat a comis anumite greșeli

30 noi. 2015,, 17:41  
792 9

Lucinschi: Indiscutabil, Filat a comis anumite greșeli
Foto : europalibera.org

Cel de-al doilea președinte al Republicii Moldova, Petru Lucinschi, susține că Vlad Filat poartă a parte din vină pentru situația în care a ajuns. În cadrul unui interviu pentru Unimedia, Lucinschi a declarat că fostul lider PLDM ar fi comis multe greșeli, notează NOI.md.

„Indiscutabil, Filat a comis multe greșeli, dar în ce măsură toate lucrurile acestea au un aspect criminal, eu nu mă pot pronunța. El a avut o fracțiune, a fost prim-ministru, clar că e responsabil de multe lucruri, și, la un timp a văzut că parcă lucrurile se porneau binișor, dar mai apoi cînd a început să fie șantajat, mie îmi povesteau că el șantaja de-acum fracțiunea, votați așa cum vă spun și s-a mers la cedări, la cedări..”,. a menționat Lucinschi.

Cu toate acestea, Petru Lucinschi dezaprobă modul în care politicianului i-a fost retrasă imunitatea parlamentară.

“Sînt de acord cu domnul Ion Diacov în această privință. Toate lucrurile astea cînd se fac prin show, prin gîlceavă, eu nu accept. Într-o țară așa mică cum sîntem noi, nu trebuie de jucat cu chestiile astea. Conducerea trebuie să se așeze, să discute și cu unii și cu alții, dar nu să meargă pe principii de șantaj”, a punctat Petru Lucinschi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?