Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

La Orhei Platforma „DA” s-a confruntat cu dificultăți

29 noi. 2015,, 17:57  
1435 1
В Оргееве платформе DA учинили трудности
Foto: sputnik.md
Autoritățile orașului Orhei au încercat să nu admită desfășurarea acțiunilor de protest, organizate de Platforma „DA”. Acest fapt l-a relatat manifestanților din Piața Marii Adunări Naționale jurnalistul Constantin Cheainu, transmite NOI.md.

Constantin Cheianu a participat la acțiunile de protest ale Platformei „DA” și la Orhei, și la Chișinău. Acțiunea de protest de la Orhei a început cu trei ore mai devreme, decît cea de la Chișinău, și jurnalistul și-a împărtășit impresiile despre deplasarea cu manifestații în PMAN din capitală.

„La Orhei, cu puțin înainte de începutul mitingului, a fost deconectată energia electrică. Noi am pornit spre sediul primăriei, ca să ni se conecteze energia electric. Numai am ajuns la sediu, că în piața a conectată din nou energia electrică. Trebuia să acționăm în acest mod de la bun început. Autoritățile înțeleg numai un atare dialog”, - a specificat Cheianu.

Între timp la Chișinău s-a finalizat mitingul, organizat de Platfoarma „DA” și Consiliul PMAN. Potrivit datelor preliminare, în Piața Marii Adunări Naționale s-au adunat circa trei mii de persoane.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?