X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Platforma DA organizează astăzi un miting de amploare la Chişinău şi în şapte centre regionale

29 noi. 2015,, 11:00  
968 5
Платформа DA проводит масштабный митинг в Кишиневе и семи региональных центрах
Foto: ipn.md
Cetăţenii Republicii Moldova sunt aşteptaţi astăzi la un miting de amploare organizat de Platforma Civică Demnitate şi Adevăr, în capitală şi în alte şapte centre regionale.

Protestul de la Soroca începe la ora 10:00, acţiunile de la Orhei se vor desfăşura la ora 11:00, evenimentul de la Căuşeni are loc la ora 12:00, iar la Chişinău, Bălţi, Hânceşti, Cahul şi Ungheni oamenii sunt aşteptaţi la ora 13:00.

„Manifestaţia va fi una care ne va apropia ESENŢIAL de obiectivul major - scoaterea ţării din captivitate şi eliminarea oligarhiei criminale. A venit timpul ca cetăţenii Moldovei să se manifeste plenar”, a declarat anterior reprezentantul Platformei Civice „Demnitate şi Adevăr”, Vasile Năstase.

Platforma Civică „Demnitate şi Adevăr” a organizat până acum mai multe proteste de amploare: pe 5 aprilie, 3 mai, 7 iunie, 6 septembrie, 4 octombrie, la ultimul protestatarii ajungând la Global Business Center, situat pe bulevardul Dimitrie Cantemir, acolo unde îşi are oficiul oligarhul Vladimir Plahotniuc.

Începând cu 6 septembrie, manifestaţiile au continuat non-stop în Piaţa Marii Adunări Naţionale, acolo unde este instalat un orăşel de corturi, denumit Oraşul Demnităţii.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?