Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Georgeta Voinovan își va petrece sărbătorile de iarnă alături de familie

27 noi. 2015,, 17:00  
2045 1
Жеоржета Войнован проведет зимние праздники с семьей
Foto: ziarulnational.md
În prezent interpreta, compozitoarea, textiera Georgeta Voinovan pregătește două colinde – una pentru Alexandru Cibotaru și alta pentru Igor Cuciuc. În același timp, ea colaborează și cu alți artiști autohtoni, iar pe viitor își dorește neapărat să scrie o piesă pentru Aura. Acestea, dar și alte planuri au fost dezvăluite de însăși Georgeta într-un interviu acordat portalului NOI.md.

Așa cum se apropie iarna, cu tot cu sărbători, interpreta și-a pregătit deja un amplu program artistic: „De sărbători cînt pe foarte multe platouri. Am pregătit și un program pentru copii. Pentru ajunul sărbătorilor de iarnă am scris cîntece specifice acestei perioade. La fel, voi participa la numeroase concerte de caritate”.

Georgeta ne-a mărturisit că nemijlocit în seara de Crăciun și în cea de Revelion ea se va afla acasă, alături de copiii săi. „Au trecut anii în care profitam de faptul că în noaptea de Revelion ești invitată ca artist să înfrumusețezi sărbătoarea mai multor companii, din mai multe localuri. Am avut ani din aceștia, în care am galopat dintr-un local în altul. De cîțiva ani am decis ca în noaptea de Revelion și Crăciun să stau lîngă ai mei, acasă”, a mărturisit interpreta.

După revelion, Georgeta Voinovan este așteptată în Italia pentru a susține un concert alături de reprezentanții diasporei moldovenești de acolo.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?