X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Barbat din Germania ar fi furnizat arme atacatorilor din Paris

27 noi. 2015,, 23:00  
685 0

Foto: mk.ru

Procurorii din orasul german Stuttgart au confirmat vineri ca au arestat un barbat de 34 de ani sub suspiciunea de trafic de arme, dar au refuzat sa comenteze informatiile din presa potrivit carora acesta ar fi furnizat patru armeatacatorilor din Paris.

"Pot confirma ca un barbat este in custodia noastra sub suspiciunea de trafic de arme", a declarat un purtator de cuvant al procuraturii statului Baden-Wuerttemberg, cu precizarea ca acesta a fost retinut marti. Vineri dimineata, publicatia germana Bild a scris ca barbatul este suspectat ca a vandut patru arme militantilor care au ucis 130 de persoane in Paris pe 13 noiembrie.

Ziarul afirma ca patru arme de asalt - doua AK-47 fabricate in China si douaZasatva M70 facute in fosta Iugoslavie - au fost vandute online de barbat pe 7 noiembrie catre un cumparator "de origine araba". Patru emailuri descoperite ulterior pe smartphone-ul barbatului indica faptul ca era in legatura cu "un arab din Paris". Publicatia adauga ca procurorii francezi cred ca armele au fost folosite in atacurile din Paris.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?