X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Drumurile din Capitală vor fi dezăpezite mai rapid

27 noi. 2015,, 09:10  
1352 1
Коммунальщики обещают улучшить уборку столичных дорог от снега
Foto: autocentre.ua
Drumurile din Capitală vor fi deszăpezite mai eficient, iar şoferii vor circula mai uşor. Asigurarea vine din partea reprezentanţilor "Exdrupo", care vor amenaja, iarna aceasta, în fiecare sector, puncte pentru depozitarea materialului antiderapant.

În stocurile Regiei Exdrupo sunt 6.000 de metri cubi de material antiderapant, rămase de anul trecut. Nisipul şi sarea vor fi repartizate în cele patru puncte care vor fi amenajate pe străzile Mesager, Doina, Drumul Viilor şi Varniţa din Capitală.

La această bază de pe strada Mesager urmează să fie depozitate peste 200 de tone de material antiderapant. Autospecialele vor fi repartizate din acest punct pentru a deszăpezi toate cele 50 de străzi din sectorul Buiucani.

Drumarii au activat astfel şi acum 20 de ani. Ei spun că reorganizarea le va uşura munca.

Autorităţile dau asigurări că noua practică va fluidiza traficul rutier pe străzile aglomerate din oraş.

"Revenim la această veche metodă ca să nu fie întreruperi atât de mari între curăţarea şi presurarea drumurilor, care fură mult timp pentru a ne deplasa dintr-un sector în altul. Credem că o să fie mai operativ, mai efectiv lucrul nostru", a declarat directorul adjunct al Regiei "Exdrupo", Vasile Panico.

Primăria Chişinău dispune de 92 de autospeciale pentru deszăpezirea drumurilor. 70 la sută dintre acestea au o vechime de peste 20 de ani.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?