Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

„Concertino”, după o perioadă de turnee, revine cu un nou concert (VIDEO)

13 oct. 2015,, 17:50   Societate
4048 0

„Concertino”, după o perioadă de turnee, revine cu un nou concert
Foto: noi.md

După un îndelungat turneu european, trupa „Concertino” revine cu un concert live excepțional pe scena Sălii cu Orgă din Chișinău. Pe 30 octombrie, aceștia vor oferi publicului noi surprize, informează NOI.md.

„Am lucrat toată vara, nu am reușit să ne odihnim! Acum lucrăm mai intensiv. Avem un program nou, interesant”, a declarat membrul grupei Concertino Accordion Band Eugeniu Negruța, intervievat de NOI.md.

Potrivit acestuia, acordeoniștii au cutreierat Europa, susținînd concerte prin Germania, Franța și Elveția. „Cele mai multe s-au cîntat în Elveția”, a specificat Eugen. De asemenea, trupa a prezentat cinci concerte la Craiova.

Vorbind despre concertul de la sfîrșitul lunii curente, Eugen ne-a spus următoarele: „Este un concert la care am hotărît să cîntăm o muzică nouă. Este vorba de melodii din musicaluri. Vor fi și niște piese în premieră și muzică de calitate”.

La acest concert, trupa va apărea în fața publicului într-o componență mai numeroasă. Eugen afirmă că alături de ei vor mai fi cîțiva băieți din Moldova, cu care deja au mai evoluat.

Concertul va începe la ora 19.00.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?