X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Aproximativ două sute de persoane au primit Premiul municipal de merit (VIDEO)

13 oct. 2015,, 18:00   Societate
4337 0

Aproximativ două sute de persoane au primit Premiul municipal de merit (VIDEO)
Foto: noi.md

Premiul municipal de merit, în valoare de 1500 de lei, oferit de Primăria Chișinău, a fost acordat la 175 de persoane. Astfel, la ediția curentă, a XIX-a la număr, au fost distinși elevi, discipoli ai școlilor sportive, de artă și persoane în etate cu merite deosebite în domeniul învățămîntului, medicinii, științei și culturii, relatează NOI.md.

„Elevii sînt deținători ai locurilor I, II și III la olimpiadele internaționale, republicane și municipale. Sportivi au performanțe la nivel internațional și republican”, a menționat directorul general adjunct al Direcției generale educație, tineret și sport, Valentina Cujbă.

Vasile Gribincea, este elev în clasa a XII-a la Liceul „Prometeu-Prim”, deja de doi ani consecutivi se regăsește pe lista celor mai buni elevi ai municipiului. „Sînt olimpic național la limba și literatura română, doi ani la rînd am ocupat locul I la olimpiada republicană”, spune Vasile, afirmînd că nu trebuie forțe ieșite din comun pentru a deveni cel mai bun. „Nu e vorba de dificultate, pur și simplu muncesc consecvent în domeniul care mă preocupă și acest rezultat a venit ca o recunoaștere firească”, adaugă elevul.

Prezent la eveniment, primarul capitalei, Dorin Chirtoacă, le-a transmis mesaje de felicitare laureaților și a propus ca numărul acestora, pe viitor, să corespundă anilor împliniți de Chișinău.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?