X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Interdicție pentru companiile aeriene ucrainene și ruse: Autoritatea Aeronautică Civilă din RM precizează

13 oct. 2015,, 17:15   Societate
4227 0

Запрет для украинских и российских авиакомпаний: Управление гражданской авиации Молдовы уточняет
Foto: mir24.tv

Ca urmare a interdicțiilor impuse companiilor aeriene rusești și ucrainene,care intră în vigoare din 25 octombrie, Autoritatea Aeronautică Civilă din RM precizează următoarele:

· Potrivit Directorului UKSATSE, Autoritatea Ucraineană pentru survol, Dumitru Babeiciuc, din 25 octombrie 2015 vor fi sistate zborurile companiilor ucrainene spre Rusia și a celor rusești spre Ucraina, ca urmare a interdicțiilor ambelor state. Conform informațiilor oferite de UKSATSE, interdicția pentru zbor se va menține până la suspendarea interdicțiilor impuse de Federația Rusă pentru companiile aeriene din Ucraina.

Totodată, survolul spațiului aerian al Ucrainei rămâne a fi realizat în aceleași condiții ca până în prezent. Interdicțiile reciproce de survol sunt valabile doar pentru avioanele militare și zonele de conflict.

· Companiile rusești, care operează cursa Moscova- Chișinău, efectuează zborurile în conformitate cu planurile de zbor aprobate de către EUROCONTROL.

· Subiectul devierii zborurilor ține exclusiv de competența Autorităților Aeronautice din Rusia și Ucraina, inclusiv modul în care acestea vor coordona eliminarea acestor interdicții bilaterale.

· Zborurile existente, operate de către toate companiile aeriene, care efectuează curse regulate din Chișinău spre destinațiile din Rusia, nu cad sub incidența acestor interdicții.

· Competențele Autorității Aeronautice Civile din Republica Moldova țin de asigurarea condițiilor necesare pentru supravegherea și monitorizarea industriei aeronautice din țara noastră.

· Contactele și informația completă despre companiile aeriene o găsiți pe site-ul http://www.airport.md/airlines-ro/

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?