X 
Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

BNM le va ajuta deponenților băncilor problematice să afle unde să-și găsească rapid și simplu depozitele

13 oct. 2015,, 15:30   Economie
2285 1

Foto: noi.md

Banca Națională a Moldovei (BNM) a plasat pe pagina sa web oficială o aplicație destinată fiecărui deponent în parte al „Băncii de Economii”, „Băncii Sociale” și „Unibank”, care permite într-un mod simplu și rapid obținerea informației referitoare la banca ce îi va prelua mijloacele bănești, informează NOI.md.

În particular, cu ajutorul aplicației deponenții trebuie să aleagă unul dintre cele trei bănci în care își păstrau banii, localitatea în care se afla filiala sau agenția băncii respective în care erau deserviți, adresa. După aceasta ei vor primi informații detaliate despre banca în care au fost transferați banii, localitatea, adresa filialei concrete, numerele de contact.

Amintim că depozitele de la „Banca de Economii” din subdiviziunile din diferite orașe au fost transferate în subdiviziunile băncilor „Victoriabank”, „Moldindconbank”, „FinComBank”, „Comertbank” și „EuroCreditBank” din localitățile respective. Depozitele de la „Unibank” au trecut la „Victoriabank” și „Moldindconbank”, iar cele de la „Banca Socială” – la „Victoriabank”, „Moldindconbank” și „FinComBank”. Depozitele au fost transferate cu păstrarea condițiilor contractuale inițiale.

Clienții „Băncii de Economii”, „Băncii Sociale” și „Unibank” vor avea acces la depozitele lor transferate începînd cu 19 octombrie 2015.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?