X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Hawking dezvaluie cel mai mare secret al lumii

9 oct. 2015,, 19:00   Externe
6724 4

Foto: lenta.ru

Astrofizicianul Stephen Hawking a dezvaluit care este cel mai mare mister din lume, precum si titlul cantecului preferat. "Asa cum imi spune intotdeauna secretara mea, chiar daca sunt doctor in stiinte fizice, femeia trebuie sa ramana un mister", a spus renumitul cercetator.

Da, pentru Shepen Hawking, cel mai mare mister al lumii este femeia, imposibil de descifrat. Pe de alta parte, el a declarat ca filmul sau preferat este "Jules si Jim" (1962), al cineastului francez Francois Truffaut. La capitolul melodii, renumitul fizician a indicat "Have Ia Told You Lately", al cantaretului britanic Rod Stewaer.

In varsta de 73 de ani, omul de stiinta participa frecvent la conferinte publice, desi sufera de distrofie neuromusculara si raspunde cu oarecare dificultate la intrebarile care i se pun. In decembrie anul trecut, profesorul Hawking, care vorbeste cu ajutorul unui ordinator, a lansat un avertisment legat de dezvoltarea inteligentei artificiale, care, afirma el, "ar putea pune capat omenirii".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?