Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Antrenorul naționalei Rusiei despre meciul cu Moldova

9 oct. 2015,, 10:15   Sport
4499 0
Foto: lenta.ru
La naționala Moldovei de fotbal, pentru meciurile cu Rusia și Suedia, din diverse motive, au fost convocați mulți jucători noi sau fotbaliști cu puțină experiență de joc pentru selecționata țării.

Antrenorul principal al naționalei Rusiei, Leonid Sluțki, la conferința de presă dinaintea meciului cu Moldova a declarat că nu poate fi vorba despre niciun fel de subestimare a adversarului.

„În fotbal nu au rămas adversari slabi. Echipele favorite acum nu sînt lideri în toate grupele preliminare. Numai neprofesioniștii își pot subestima adversarul, iar în naționala Rusiei sînt convocați doar profesioniști”, a spus Sluțki.

Antrenorul rușilor a fost de acord cu opinia antrenorului naționalei Moldovei, Ștefan Stoica, care a menționat că echipa moldovenească cunoaște mai multe despre adversar decît oponenții.

„Din cauza accidentărilor sau suspendărilor, în naționala Moldovei au apărut fotbaliști cu puține meciuri pentru selecționată sau care în genere au fost convocați în premieră. Moldova are avantaj în ceea ce ține de informația despre adversar. Însă în naționala Rusiei joacă fotbaliști cu experiență. Sper că vom avea suficientă măiestrie și echilibru psihologic pentru a ne demonstra nivelul”, a subliniat Sluțki.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?