Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

O femeie-arbitru, delegată la meciul de fotbal Moldova-Rusia

7 oct. 2015,, 10:00   Sport
6597 1
Foto: sport-express.ru
Arbitrul de fotbal Khrisula Kurobiliya va lucra la meciul etapei de calificare a Campionatului Europei între selecționatele Moldovei și Rusiei.

O situație nu chiar obișnuită va fi pe terenul de fotbal al arenei „Zimbru” în meciul dintre selecționatele Moldovei și Rusiei. În compania masculină de arbitri va lucra o femeie. Grecoaica, în vîrstă de 38 de ani, Khrisula Kurobiliya a fost desemnată asistentă a arbitrului principal Michael Kukulakis. Nu este pentru prima dată cînd ea deservește meciuri masculine de fotbal. În sezonul curent Kurobiliya a fost delegată la trei meciuri ale turneelor europene de fotbal.

Meciul Moldova-Rusia va avea loc pe stadionul „Zimbru” vineri, 9 octombrie. Anterior în presă s-a vehiculat că poliția moldovenească nu va întreprinde niciun fel de măsuri suplimentare pentru asigurarea ordinii în cadrul întîlnirii și va coopta întăriri, numai dacă va fi nevoie.

Echipa moldovenească se situează în grupa G pe ultimul loc, acumulînd 2 puncte în opt meciuri. Selecționata Rusiei este pe poziția a doua (14 puncte), cedînd numai selecționatei Austriei (22 de puncte).
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?