X 
Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Zilele Spațiului Public la Chișinău

6 oct. 2015,, 16:45   Capitala
3111 3

Zilele Spațiului Public la Chișinău
Foto: diez.md

În perioada 6-10 octombrie curent, la Chișinău, Asociația „Oberliht” desfășoară Zilele Spațiului Public, informează NOI.md.

Zilele Spațiului Public constituie un program ce își propune să reunească activiști, artiști, arhitecți, teoreticieni, juriști, experți, care să dezbată diferite viziuni și abordări asupra spațiului public, a rolului artei în spațiul public și creșterii accesului la spațiul public pentru toate grupurile sociale.

Programul include ateliere, conferințe, întîlniri și dezbateri publice însoțite de un program cultural. Scopul acestora este de a oferi o platformă de discuție, sensibilizare și acțiune pe teme și inițiative ce țin de democratizare, protejare și deschiderea spațiului public către cetățeni.

„Dincolo de temele anunțate în acest an, prin programul Zilelor Spațiului Public urmărim să fortificăm rețelele locale de organizații, inițiative și indivizi; să conectăm experți activi în Moldova cu invitați din alte țări. Să oferim un program cultural chișinăuienilor și oaspeții capitalei prin activarea unor spații publice aflate în situații de abandon sau în pericol de demolare”, afirmă organizatorii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?