X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Natalia Gordienko a debutat în rol de designer vestimentar

3 oct. 2015,, 15:00   Showbiz
7213 2

Наталья Гордиенко дебютировала в роли дизайнера одежды
Foto: alllady.md

Renumita interpretă Natalia Gordienko a debutat de curînd în rolul de designer vestimentar. Astfel a apărut colecția „Natalitsa Dress”, transmite NOI.md.

Într-un interviu acordat de interpretă pentru alllady.md, aceasta a povestit cum a luat naștere noua colecție. Potrivit Nataliei, inspirația pentru a crea propria colecție de rochii a venit în timpul filmărilor videoclipului „Summertime”.

„După ce primăvara au avut loc filmările videoclipului, mie mi-a plăcut stilul retro al rochiilor Dior, fuste înfoiate și talii subțiri. Acest gen de rochii sînt perfecte pentru figura mea de tip «clepsidră». Dar, cum s-a constatat, astfel de rochii sînt greu de găsit în magazine, de aceea, pe parcursul a două zile noi am cusut cîteva”, susține Natalia.

Interpreta mărturisește că de mult timp își dorea o colecție vestimentară proprie, de aceea munca ei nu se va opri aici. „Deocamdată facem primii pași și urmărim reacțiile publicului. Sînt o mulțime de comentarii pozitive și mesaje. Mulți întreabă numele designerului și unde pot fi cumpărate. Acest fapt îmi sugerează că mergem în direcția corectă”, spune autoarea colecției.

Natalia își dorește și propriul brand, nu doar propria colecție, însă afirmă cu regret că pe lîngă dorință „este nevoie și de multe investiții financiare”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?