X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Usatîi despre reținerea lui Cavcaliuc: Data viitoare se va reține pentru mult timp

2 sep. 2015,, 12:40   Politică
9679 10

Usatîi despre reținerea lui Cavcaliuc: Data viitoare se va reține pentru mult timp
Foto: ru1.md

Liderul “Partidului Nostru”, Renato Usatîi, a ținut să facă unele precizări legate de reținerea șefului interimar al Inspectoratului General al Poliției, Gheorghe Cavcaliuc, pe Aeroportul din Domodedovo. Acesta a menționat că data viitoare șeful Inspectoratului se va reține pentru mult timp, fără a spune la ce se referă, notează NOI.md.

„Cavcaliuc, în componența delegației Ministerului de Interne al Republicii Moldova, intenționa să zboare la Minsk. La Moscova, a trecut controlul de frontieră mai bine de trei ore și a întîrziat la avion. Data viitoare se va reține pentru mai mult timp. Aștept reacția Chișinăului. Puterea e în adevăr!”, a scris Usatîi pe o rețea de socializare.

Precizăm că ieri șeful interimar al IGP a fost reţinut pe aeroportul Domodedovo de Poliţia de Frontieră și ulterior eliberat. Acesta se deplasa la reuniunea şefilor ministerelor de interne din CSI la Minsk, fiind însoţit de ministrul de interne, Oleg Balan. Ministrul a spus că va cere explicaţii de la ministrul rus de Interne, pe marginea acestui incident.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?