Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Negruţa: Povestea unui leu pierdut

2 sep. 2015,, 13:00   Economie
4943 2

Негруца: История потерянного лея
Foto: allmoldova.com

Orice procedură de recuperare a leului pierdut începe de la o investigaţie preliminară. Pentru a stabili dacă există temei de deranj şi care sunt şansele juridice de recuperare a leului pierdut.

Am ridicat actele relevante cazului cu leul meu pierdut. Am acum toate actele care demonstrează dreptul asupra leului meu. Iată aici sunt libretul de economii (care putea să mă coste mai mult decât leul meu) şi extrasul din registrul evidenţei electronice, eliberat la început de 2013.




Leul era. Vreau leul meu înapoi!

Deci, prima etapa a investigaţiei am efectuat-o fără atragerea krollilor să mă ajute. Vorba unora: noi ştim şi avem informaţie, chiar mai multă decât ei. Problema, probabil, e în dorinţă şi voinţă.

Orice primă etapă, dacă este dorinţă de recuperare, începe cu o revizie proprie internă. Interesant, în cazul miliardului, a finalizat oare BNM evaluarea activelor şi pasivelor? Ar fi interesant de văzut şi de comparat evaluarea iniţială (a activelor şi pasivelor), care trebuia să apară după 2 luni (sfârşit ianuarie 2015), cu posibilitate de extindere cu încă 2 luni (cel târziu la sfârşit de martie 2015), după introducerea administrării speciale de BNM cu cea care va apărea la situaţia din 31 august (sau 30 septembrie), după modificarea legii şi admiterea degradării situaţiei în continuu. Cât s-a mai dus pe apa sâmbetei din contul viitoarelor plăţi fiscale de la cei care legal activează şi mai au de gând să activeze în RM, adică “sub garanţia Guvernului”?

Vreau LEUL nostru înapoi! Nu ne furaţi LEUL iar şi iar!

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?