X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

CEC a aprobat în funcţii 70 de consilieri de nivelul I şi II

2 sep. 2015,, 09:00   Politică
5813 3
ЦИК утвердил в должности 70 советников первого и второго уровня
Foto: tv7.md
Comisia Electorală Centrală a aprobat marţi modificările la listele consiliilor locale de nivelul I şi II, aprobând în funcţii 70 de consilieri noi.

Potrivit agenţiei "Infotag", cele mai multe modificări sunt în listele Partidului Liberal Democrat (PLDM), care la următoarele şedinţe ale consiliilor local va avea 24 consilieri noi, precum şi un consilier raional în Orhei.

Apoi vine Partidul Democrat, care a înlocuit 19 consilieri, patru dintre care în consiliul raional Orhei. Al treilea este Partidul Liberal, cu nouă consilieri, trei dintre care în consiliul raional Orhei şi unul la Hînceşti.

Funcţia de consilieri din partea Partidului Socialiştilor a fost refuzată de opt persoane, dintre care o schimbare a fost produsă în consiliul raional Orhei şi una în Consiliul Municipal Chişinău - secretarul executiv al PSRM Vlad Batrîncea şi-a depus mandatul de consilier în favoarea fotoliului de deputat.

Partidul Comuniştilor şi blocul electoral "Platforma Popular Europeană -Iurie Leancă" au făcut trei schimbări, iar "Partidul Nostru" - două. De asemenea, în consiliul orăşenesc Drochia mandatul a fost refuzat de consilierul independent Vitalie Josanu, locul cărui va fi preluat de alt candidat independent - Igor Molotov.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?